https://www.youtube.com/watch?v=nw_bUxZqFhE
Op 25 Oktober 2018 organiseert 360Creators i.s.m. Studio Xscape de gratis workshop

360º VR VIDEO

VOOR HET MKB

NU INSCHRIJVENBEKIJK PROGRAMMA

HET PROGRAMMA

360creators.com en Studio Xscape nemen u mee in een hands-on workshop waarin de deelnemers van A tot Z worden meegenomen in de wereld van 360 graden videoproducties. Na afloop van de workshop zullen de deelnemers waardevolle inzichten hebben opgedaan met betrekking tot de impact van deze technologie, de toepasbaarheid van 360 graden video, het ontwerpen van een goed verhaal, de werking van 360 graden camera’s en hardware, het nabewerken van het ruwe beeldmateriaal en de diverse publicatiemogelijkheden. Bekijk hieronder het programma voor meer informatie

360º In de Praktijk

In het eerste onderdeel van deze workshop leggen we de fundatie om beter inzicht te krijgen in de verschillende toepassingen van 360º videoproducties. Welke verschillende vormen en toepassingen van 360º  zijn er in de praktijk? En hoe zijn 360º  graden videoproducties functioneel in te zetten binnen de marketing-en communicatie strategie van uw eigen organisatie? Wij geven u alle antwoorden.

Storytelling en Script

De kern van elke vorm van content productie is een goed verhaal. Een goed verhaal dat volledig is afgestemd op uzelf als onderneming en de doelgroep die u door middel van deze content beoogd te bereiken. In het tweede onderdeel van de workshop zullen we samen met alle overige deelnemers stapsgewijs het format, verhaal en script ontwerpen dat de basis zal vormen voor uw eigen 360º videoproductie.

3.. 2.. 1.. Action!

Het derde onderdeel van de workshop zal in het teken staan van de diverse camera’s en randapparatuur die u kunt inzetten en benutten om 360º videoproducties te realiseren. We zullen uitgebreid stilstaan bij het praktische gebruik en de unieke randvoorwaarden die gepaard gaan met het filmen in 360º. Na afloop van dit onderdeel bent u volledig op de hoogte van alle ins- en outs met betrekking tot het filmen van uw eigen 360º videoproductie.

Nabewerking en Publicatie

Ten slotte zullen wij in het laatste onderdeel van de workshop inzage geven in nabewerkingsproces van 360º video opnamen. We zullen praktisch inzichtelijk maken wat er voor nodig is om van het ruwe beeldmateriaal tot een voltooid geheel te komen dat klaar is voor publicatie op het internet. Daarnaast zullen we de diverse publicatiemogelijkheden toelichten op bijvoorbeeld uw eigen website, social media en het Youtube platform.

Slechts 12 plekken beschikbaar

Nu Aanmelden

Let op: Voor deze unieke workshop is er een deelnemerscapaciteit beschikbaar van maximaal 12 aanmeldingen.
Na aanmelding via onze site wordt er contact met u opgenomen om de deelname te valideren.