Virtual Employer Branding

Over Thales

Van de bodem van de oceanen tot de diepte van de ruimte en cyberspace, Thales helpt hun klanten slimmer te denken en sneller te handelen, waarbij ze de steeds grotere complexiteit en elk beslissend moment onderweg beheersen. Thales is een snelgroeiende organisatie met meer dan 80.000 medewerkers wereldwijd. Ze zijn constant op zoek naar mensen met een unieke diversiteit aan expertise, talenten en culturen.

Waarom een Virtuele Tour

Om deze mensen een goede indruk te geven van hun bedrijf gevestigd in Hengelo, heeft Thales ons gevraagd een virtuele tour te creëren. Een virtuele tour die meer zegt dan alleen de locatie. Niet alleen het wat, maar vooral het waarom.

Hoe de Virtuele Tour begint

De Virtuele Tour begint met een gestabiliseerd drone-shot om naar het gebouw te vliegen. Het laat de omgeving van de locatie zien en hoe groot de gebouwen zijn. Met motion tracking werden de gebouwen gelabeld. In de 360Video is het al mogelijk om direct op de gebouwen te klikken.

Wat is er nog meer te ontdekken

Eenmaal binnen in het hoofdgebouw (centrale hal), zal Sigrid haarzelf voorstellen en de kijker meer vertellen over Thales. Ze nodigt de kijker uit om virtueel door het gebouw te lopen. Zodra de kijker op één van de pijlen klikt (of de snelle navigatie onderaan gebruikt), ziet de kijker een andere locatie. Zoals de Starbucks die alleen voor Thales-medewerkers is. De kijker kan een virtuele kop koffie bestellen en een idee krijgen van hoe het voelt om in Thales een pauze te houden.

Tijdens het rondleiden van de kijker door de verschillende locaties van de virtuele tour, zijn er hotspotindicatoren om alle vacatures te kunnen bekijken. Deze verwijzen naar de vacaturepagina van Thales voor de locatie Hengelo, die vanuit Thales dynamisch wordt ingeladen. Evenals deze klikken worden gemeten in analyses om de resultaten van de virtuele tour te bekijken.

Project

Thales Virtual Employer Branding Tour

Klant

Thales Nederland B.V.

Wat we hebben gedaan

360Video, Scripting, Drone, Motion Tracking, Stabilisatie, Kleurcorrecties, Ondertiteling, Meten van aantal clicks, Locatie Introductie Titels, Video scherm hotspots, Dynamisch hotspot content, Responsive Ontwerp, Muziek, Adverteer Videos in zowel landschap als portret ratio’s.

Adverteren van de Virtuele Tour

Omdat de virtuele tour werd gemaakt en gehost op hoogwaardige interne servers van Thales, moest er ook op sociale media voor worden geadverteerd. Daarvoor hebben we twee versies van een reclamevideo gemaakt. Één in een landschap ratio en de andere in portret ratio. Aangezien sociale media verticale video’s steeds meer de voorkeur geven.

Bekijk Verticale Video

Reclamevideo Thales

Thales Virtuele Tour